Compararea serverului

În timp ce ați comparat diferiți furnizori de servere, ați întâmpinat probabil numeroase tipuri de găzduire, cum ar fi servere virtuale personal (VPS), servere dedicate și servere cloud. Chiar dacă oricare dintre acestea vă va face fileără îndoială demararea, este vital să alegeți serviciul treatment să corespundă cel mai bine necesităților dvs. Înțelepciunea în alegerea dvs. va veni din cunoașterea a ceea ce oferă fiecare dintre aceste tipuri de servere. În acest put up, am colectat informații despre diferite opțiuni de server pentru a ajuta la distincția între o gamă largă de servicii de găzduire disponibile și furnizori de servicii.

Modele server explicate
Înainte de a vă arunca în capăt, aruncăm o privire asupra funcționării fiecărui suggestion de server.

Serverele dedicate oferă o punere în aplicare aproape de metal, cu puțin aeriene, și au fost în mod tradițional soluția go-to-soluție pentru sarcini de înaltă performanță. După cum sugerează și numele, fiecare server este dedicat în mod privat unui singur client. Clientul keyște acces la un server fizic cu specificațiile components, procesare și stocare convenite, toate într-o singură unitate.

Clienții VPS primesc o parte din serverul fizic pentru un număr de resurse hardware pe care le-au plătit și mulți clienți au adesea o mașină gazdă fizică. Din perspectiva clientului, un VPS diferă abia de la un server dedicat, cu o configurație comparabilă între nivel scăzut și mediu, dar datorită stratului de virtualizare, furnizorul de servere poate Adult malesține o gamă uniformă de components gazdă, oferind în același timp mai multe configurații diferite de servere virtuale, la rândul său, se traduce într-o gamă mai largă de opțiuni de server și prețuri mai mici decât cu servere dedicate.

Serverele Cloud sunt adesea confundate cu VPS, deoarece ambele se bazează pe virtualizare și vin cu multe dintre aceleași avantaje. O mare parte din definiție, cu toate acestea, depinde de furnizorul de gazdă. Noi de la UpCloud am luat cloud computing la un alt nivel creând un mediu Digital diferit. În serverele dedicate și cele mai multe servere virtuale private, discurile de stocare și puterea de procesare sunt toate într-o singură mașină gazdă fizică, dar cu UpCloud backend-ul de stocare și nodurile de calcul sunt executate separat. Acest lucru oferă numeroase avantaje, cum ar fi scalabilitatea ușoară și redundanța prin automatizare față de platformele tradiționale de virtualizare, garantând totodată performanțe și prețuri extrem de aggressive. Pe scurt - aceasta este definiția noastră a unui server de cloud cu privire la backend-ul tehnic.

Compararea serverului

Cu cunoștințele de bază despre modul în treatment sunt construite aceste modele de servere, avem baza pentru a le compara în performanță. Pentru comparațiile noastre, am folosit un serviciu de benchmarking on the web la serverbear.com, care a funcționat un website de referință pentru mulți ani treatment găzduia rezultatele testului de la o gamă largă de furnizori de servere, dar, din păcate, a fost întrerupt din păcate. ServerBear a folosit un instrument open up supply numit UnixBench, care execută un exam detaliat al performanței de calcul. ServerBear a folosit de asemenea alte metode pentru a înțelege performanța I / O și viteza rețelei, de exemplu.

Prima comparație se află între un server dedicat Dell R210 de la LeaseWeb și un server preconfigurat de 4GB / 4CPU UpCloud. Aceste gazduire site două au fost alese din cauza specificațiilor de sistem similare, ambele executând un singur procesor cu four nuclee și 4 GB de memorie RAM, ambele fiind, de asemenea, destul de strânse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *